Cleopatra’s Secrets – O calatorie in inima misteriosului Egipt (01.03 – 12.03.2020) - 12 Days

egipt-plecare-din-bucuresti

Ai curajul sa fii fericit!

Asta le spun mereu clientilor mei. Toata lumea ar trebui sa fie fericita, sa se bucure de fiecare clipa, sa-si inteleaga propria viata si lectiile oferite de ea  și sa-si  gaseasca drumul către libertate.   Albert Einstein spunea: “Iti poti trai viata ca si cand nimic nu este miraculous sau o poti face ca si cand totul este un miracol”. Eu cred ca viata in sine este un miracol iar experientele noastre au rolul de a ne ajuta sa gasim sensul si profunzimea existentei noastre.

Eu nu cred in boli sau tulburari. Eu cred ca doar nefericirea si lipsa sensului fac loc acestora sa apara, iar fericirea si pacea interioara ne protejeaza de suferinta (fizica sau psihica).

Scopul meu este sa ofer un mediu suportiv, plin de compasiune si iubire in care oamenii să se simta in siguranta si sa isi poata astfel  întelege trecutul, relatia cu sine însusi si cu ceilalti pentru a putea trai prezentul și planifica viitorul. Auto-cunoasterea, dezvoltarea personala, spirituala sunt elemente esentiale ale unei vieti implinite și fericite.

Si cine sunt eu?

aida

Sunt omul care te asculta, te intelege, te indruma  si te sprijina pe drumul catre descoperirea sensului v

ietii tale.

Te astept sa calatorim impreuna!

AIDA IVAN- Psiholog, Psihoterapeut, Om

Specializari: Psihoterapie cognitive comportamentala, hipnoza clinica si ericksoniana, psihoterapie existentiala.

Emanuel Benedic – Psihoterapeut, hipnoterapeut

Specializari: Hipnoza clinica si ericksoniana, terapie cognitiv comportamentala

emanuel

Sentimentele creeaza realitati.

Sentimentele creeaza realitati. Tot ceea ce numim viata psihica se afla la intersectia dintre biologic si social. Pentru a putea avea un sentiment de stima de sine si sens este important ca viata psihica a fiecaruia sa fie in acord cu nevoile, trebuintele si asteptarile lui. Revenind la cadrul psihoterapeutic, acesta fiind un spatiu non-judecativ si suportiv, ce de multe ori este transformator prin insasi calitatile sale, permite realizarea acestei acordari.

O alta caracteristica a acestui cadru este simularea experientelor intr-un loc si spatiu sigure. Sentimentele si emotiile sunt motorul catre actiune. De multe ori, noi nu le acceptam deoarece actiunea la care ne imping este una in dezacord cu ceea ce vrem sa obtinem. Aici, mediul terapeutic da voie aflarii cauzelor si motivatiilor inconstiente ce determina aparitia acelor trairi la un moment dat.

Nu exista suferinta fara un context care sa o creeze. Cand spunem aceasta ne referim mai exact la faptul ca orice durere pe care o traieste cineva nu poate sa apara decat in relatie cu mediul- familie, context social, profesional etc.

Omul este o fiinta sociala, el interactioneaza permanent. In acest proces invatam despre noi si despre lume. Nu exista invatare obiectiva, ci una incarcata de subiectivism.

Pentru ca omul sa poata  ajunge la un nivel optim de maturitate si adaptabilitate are nevoie, inca de la nastere, de un cadru prielnic. Aceasta inseamna ca in jurul lui sa existe posibilitati si modalitati diverse si benefice de satisfacere a trebuintelor si nevoilor. Din pacate, societatea in care traim, fiind orientata catre consum si competitie, nu este intotdeauna potrivita. 

Day 1
ZIUA 1 – Sambata | BUCURESTI - CAIRO

22:30 – Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnirea cu reprezentatul agentiei Lucky Sirius Tours si imbarcare pe cursa Tarom spre Cairo. Decolare din Bucuresti la 00:30, sosire in Cairo la 02:15 (ora locala). Transfer la Hotel Barcelo Pyramids 4* sau similar.

Day 2
ZIUA 2 – Duminica | CAIRO

Mic dejun. Incepem ziua cu vizita piramidelor din exterior. Ne pregatim pentru o calatorie in timp si ajungem la anul 2750 inainte de Iisus Hristos. Mai exact, ne aflam in dinastia a IV a din Egiptul Antic, una dintre cele mai marete dinastii ale magnificei istorii Egiptene.

Trebuie mentionat ca tot Egiptul este considerat un portal energetic extrem de important, mai ales grandioasa piramida a lui Keops, Kefren, Mykerinos si multe alte locatii pe care le vom vizita in aceasta incursiune. Cairo, este unul dintre cele mai vechi si mai importante capitale ale civilizatie antice. Dupa vizita piramidelor si a Sfinxului, ne rasfatam cu vizita la Palatul Parfumurilor, unde se pot achizitiona esentele specifice Egiptului Antic. Este timpul pentru masa de pranz la un restaurant turistic (bautura nu este inclusa). Dupa masa vizitam un atelier de Papirus pentru a descoperi taina fabricarii primei hartii din planta de papirus. Vom intra in contact cu arta manuscrisului, vom descifra din tainele astrologiei antice, vom vedea cum se folosea astrologia in viata de zi cu zi a oamenilor. Se termina ziua de vizita, dar nu inainte de a admira (optional) superbul spectacol de sunet si lumini, unic in lume prin grandoarea sa. La poalele Sfinxului vom admira un portret superb al piramidelor. Cazare si cina la hotel Barcelo Pyramids 4* sau similar.

Duminica seara- Prezentarea * Calatoriei* grupului. Yoga pentru un somn lin.

Ne vom cunoaste si ne vom pregati pentru inceperea unei calatorii la finalul careia vom avea o alta perspectiva asupra vietii, asupra schimbarilor ce vor putea fi facute. Vom face cateva miscari de yoga si o scurta meditatie pentru un somn profund. Nu va temeti, cu totii putem face yoga!- Aida Ivan si Emanuel Benedic

Day 3
ZIUA 3 - Luni | CAIRO

Mic dejun. Optional, putem vizita Alexandria (excursie de 1 zi cu pranz inclus), oras infloritor si capitala a Egiptului in perioada greco – romana. Alexandria din vechime a fost si va ramane un oras legendar, invaluit in mit – cetatea lui Alexandru cel Mare si a Cleopatrei, orasul celebrei bibloteci antice si a farului in forma de turn de pe Insula Pharos. Desi in zilele noastre Alexandria Egiptului Antic este doar putin vizibila, ea fiind mistuita de incendii, cutremure sau revolte ale crestinilor, misterul locului inca persista iar descoperirile arheologice subacvatice din port tot aduc la lumina noi vestigii crezute pierdute. Vom vizita Catacombele, Turnul lui Pompei si pe exterior Citadela si Biblioteca din Alexandria. Intoarcere la Cairo. Servirea cinei la hotel Barcelo Pyramids 4* sau similar.

Luni seara- Cunoastere de Sine. Eu printre ceilalti. Yoga pentru claritate mentala. Meditatie

Cine sunt Eu? Cine vreau sa fiu? De unde vin si incotro ma duc? Visele mele? Visele altora? Vom raspunde impreuna la toate aceste intrebari si la multe altele. – Aida Ivan si Emanuel Benedic.

Day 4
ZIUA 4 - Marti | CAIRO - ASWAN

Marti dimineata- Meditatie Bijuteriile Coroanei

Mic dejun la hotel. Incepem vizita la cel mai important muzeu din Egipt, Muzeul de Egiptologie, situat in centrul orasului Cairo, mai exact in piata Tahrir (Libertatii), pe malul Nilului. Aici sunt gazduite 100,000 piese expuse si aproximativ 150,000 piese in depozitul muzeului. Din acest motiv autoritatea Egipteana a venit cu ideea sa construiasca un nou muzeu, modern, situat langa zona piramidelor, deschiderea oficiala avand loc in 2020, iar pre-deschiderea in 2019. In acest muzeu vom admira comorile regelui Tut Ankh Amun (din dinastia 18, 1350 de ani inainte de Iisus Hristos), care au fost descoperite in mormantul sau intact in anul 1922. Dupa ce am terminat vizita muzeului, ne indreptam catre Citadela lui Salah Eldin, construita in anul 1176 dupa Iisus Hristos. Vom vizita superba Moschee de Alabastru, a lui Mohamed Ali Pasha, cu cea mai inalta minareta din Orientul Mijlociu. Citadela a fost construita pe un deal pentru a putea supraveghea si proteja orasul Cairo de orice atac. Dupa ce am terminat vizita, ne indreptam spre Bazarul Khan El Khalili – timp liber de aprox. 2 ore. Acesta are o vechimea de peste 1000 de ani. Dupa ce am terminat vizita bazarului, ne indreptam spre gara din Giza ca sa ne imbarcam in tren cu vagon de dormit, cu cusete pentru 2 persoane. Cabina este dotata cu doua paturi suprapuse, aer conditionat, o chiuveta, oglinda si sursa de curent electric de 220 și 110 volti. Trenul nu este clasificat cu stele si apartine Ministerului de Transporturi egiptean.

Cina (catering cald) se va servi in tren spre Aswan.

Day 5
ZIUA 5 - Miercuri | ASWAN (Croaziera)

Mic dejun in tren (catering rece). Transfer de la gara. Incepem ziua cu o vizita la Templul Philae, dedicate zeitei Isis. Meditatie Armonie Interioara (la Templul lui Isis)-condusa de Aida si Emanuel. Optional, se poate vizita Barajul din Aswan, Obeliscul Neterminat si Gradina Botanica. Check-in pe vas de croaziera 5* MS Sarah sau similar. Cazare si servim pranzul, timp liber dupa masa si cina la restaurantul vasului. Miercuri seara- Seara Secretelor ( pe vas)-cu Aida Ivan si Emanuel Benedic.

Day 6
ZIUA 6 – Joi | KOM OMBO (Croaziera)

Joi dimineata- Trezirea fortei interioare (program pe vas)Vom descoperi impreuna resurse ascunse nerevelate inca, dar si modalitati de a folosi ceea ce deja stiam demult – cu Aida Ivan si Emanuel Benedic Va propunem o excursie optionala la unul dintre cele mai importante temple din Egipt – Abu Simbel – ridicat in perioadei dinastiei a 19-a, de catre Ramses al II-lea. Inclus in Patrimoniul UNESCO, Abu Simbel este remarcabil prin masivele statui de piatra nisipoasa ale lui Ramses al II-lea. Este un templu unic datorita modului in care discul solar patrunde in incinta camerei sacre, pe fata regelui la rasarit doar doua zile din an si anume 22 februarie – Ziua Regelui și 22 octombrie – Ziua Incoronarii sale. Dupa care vizitam unicul templul al reginei Nefertari aflat in aceeasi zona. Dupa terminarea vizitei, ne intoarcem la Aswan si ne imbarcaram pe vasul de croaziera de 5* pentru a servi masa de pranz. Vasul navigheaza spre Kom Ombo unde se viziteaza templul dedicat zeilor Sobek si Horus. Kom Ombo in Hieroglifa (limba Egipteana veche) inseamna “pamantul auriu” – motivul denumirii fiind legat de faptul ca la o distanta de 70 km de la malul vestic al Nilului se afla o mina de aur. Cina pe vas si petrecere (Galabia Party) unde ne distram, dansam si participam la diverse competitii. Pe timpul noptii vasul navigheaza catre Edfu. Cazare pe vas.

Joi seara – Petrecere (pe vas) Vom dansa, ne vom lasa condusi de misterul Egiptului si ne vom bucura unii de altii, alaturi de Aida Ivan si Emanuel Benedic.

Day 7
ZIUA 7 – Vineri | EDFU - LUXOR (Croaziera)

Dimineata devreme se ajunge la Edfu unde se viziteaza templul lui Horus Behdet, in traducere, “Horus cel luptator”. Pe peretele acestui important templu este inscriptionata legenda care povesteste despre lupta dintre zeul Horus si zeul Set (unchiul lui Horus), motivul luptei dintre cei doi fiind razbunarea lui Horus pe Set, care l-a omorat pe Osiris, tatal lui Horus. Transferul la templu se face cu trasuri trase de cai. Micul dejun se va servi pe vas, dupa terminarea vizitei templului. Timp liber, vasul navigheaza si ne indreptam catre Luxor, pranzul va fi servit pe vas. Dupa masa, timp liber pentru relaxare pe puntea special amenajata sau la piscina vasului. In drumul nostru spre Luxor, trecem prin ecluza din Esna. Dupa sosirea in Luxor, seara, vom avea parte de o experienta unica atunci cand vom merge pe malul estic al Nilului si vom vizita templul Karnak, grandiosul complex (10 temple), dedicate Zeului Amon-Ra. Numele antic al cetatii este Ipet isut “cel mai ales dintre locuri”, aceasta reflectand superioritatea templului si unde se afla un portal energetic extrem de important, se simte vibratia locului imediat cum intram in incinta templului. Dimensiunile sale sunt impresionante: Catedrala St. Paul din Londra sau celebra Notre Dame din Paris ar fi pierdute intre pereții lui. De asemenea, vizitam si templul Luxor, cu frumoasele lui coloane si camera de nastere a lui Amenhotep III, al IX-lea conducator egiptean din dinastia a XVIII-a. Cina pe vasul de croaziera, urmata de un program artistic (dans oriental si dans folcloric).

Vineri- Libertate, Bucurie, Frumusete; Ce inseamna pentru noi toate acestea? A fi liber, a fi bucuros, a fi frumos- ideal sau nu, fiecare dintre ele are o semnificatie proprie. Le vom descoperi pe toate impreuna si vom invata cum sa le folosim. – Aida Ivan si Emanuel Benedic.

Day 8
ZIUA 8 – Sambata | LUXOR - HURGHADA

Mic dejun pe vas. Incepem vizita la Valea Regilor, unde vom avea acces la 3 morminte. Valea Regilor a fost folosita ca si necropola timp de 500 de ani. Au fost descoperite 63 de morminte regale, ultimul si cel mai faimos mormant descoperit apartinand faraonului Tutankhamon (di- nastia XVIII). Mormantul a fost descoperit intact, iar toate comorile sunt expuse astazi la Muzeul de Egiptologie din Cairo. Continuam vizita la Templul Reginei Hatshepsut (prima femeie faraon), unic prin constructia si arhitectura sa. Acest templu a fost ridicat de Amantul ei, Sen Mut, care a fost desemnat cu peste 80 de titluri din partea reginei sale si iubita lui.

Mai departe, se viziteaza “Colosii lui Memnon”. Dupa ce terminam vizita, ne oprim la un atelier de Alabastru sa admiram modul de fabricarea a acestei pietre fragile, dupa care ne indreptam cu autocarul (aprox. 208 km) spre Hurghada, superba statiune de la Marea Rosie.

Cazare si cina la AMC Royal 5* (recomandat 4*) https://amcroyalhotel.com/en-gb sau similar, All Inclusive. Timp liber pentru relaxare.

Atentie! La vizite se recomanda o tinuta sport (pantaloni scurti, bluza cu maneca scurta, palarie de soare, ochelari si incaltaminte sport inchisa).

Sambata – Secretele Cleopatrei

Vom sarbatori Ziua Femeii, a Senzualitatii si a Eternului Feminin dezvaluind misterioasele secrete ale Egiptului Antic, ale zeitelor si ale vietii lor. Ne vom bucura de aromele plantelor, ale uleiurilor esentiale, ale florilor si apelor parfumate,alaturi de calauzele noastre Aida Ivan si Emanuel Benedic.

Day 9
ZIUA 9 – Duminica | HURGHADA

Timp liber pentru relaxare sau, optional, va propunem o croaziera pe Marea Rosie (aproximativ 7 ore) cu masa de pranz, bauturi racoritoare, ceai, cafea si apa incluse pe vas. Plecarea se va face de la ora 9:00 dimineata. Croaziera cuprinde in total 3 opriri. Prima este in largul Marii Rosii, pentru snorkeling (timp de aproximativ o ora) unde se pot admira diverse specii de pesti colorati si corali de o frumusete remarcabila. A doua oprire, la plaja, pe insula Ghiftun, timp de o ora, dupa care servim masa de pranz pe vas, iar a treia oprire si ultima, va fi in largul Marii Rosii. Pe toate durata excursiei suntem insotiti de un ghid local si un scafandru. Atentie! Echipamentul pentru snorkeling se va oferi pe vas gratuit, dar va recomandam sa veniti cu echipamentul personal (ochelari de snorkeling si tub).

Duminica dimineata- Puterea Infinita a Iubirii

Ne vom lasa invaluiti de forta iubirii, o vom cunoaste, descoperi si redescoperi si vom medita impreuna, indreptand-o asupra noastra si asupra tuturor pentru ca apoi, purtati de aceasta stare, sa ne dam sansa de a o primi de la noi insine si de la toti ceilalti.

Duminica seara- Heartfulness Yoga and Meditation- Yoga Iubirii-Aida si Emanuel

Day 10
ZIUA 10 – Luni | HURGHADA

Luni dimineata- Suntem ceee ce credem

Credintele ne creeaza realitatea. Le putem noi schimba? Sunt ele ale noastre? Dar mai intai de toate trebuie sa le cunoastem. -facilitatori Aida Ivan si Emanuel Benedic .

Mic dejun. Timp liber sau excursii optionale. Jeep Safari este o alegere potrivita pentru a treia zi in Hurgada. Veti fi preluati de la hotel cu masini Jeep 4 x 4 in jurul orei 13:00, durata excursiei fiind de aproximativ 6 ore. Aventura in desert incepe cu o plimbare cu ATV-urile. Ne vom de- plasa intr-un sat de beduini pentru a descoperi viata si traditiile acestora. Vom avea ocazia sa admiram uimitorul apus de soare in desert si vom face o scurta oprire la mini gradina zoologica, pentru a vedea animalele din desert. Seara o vom incheia cu cina si program artistic cu dansuri orientale si folclorice. Dupa incheierea programului artistic ne intoarcem la hotel.

Atentie! Pentru aceasta excursie se recomanda o tinuta sport (pantaloni lungi, bluza cu maneca lunga, esarfa, palarie de soare, ochelari si incaltaminte sport inchisa).

Day 11
ZIUA 11 – Marti | HURGHADA – CAIRO

Mic dejun. Timp liber sau excursii optionale. Este un moment unic sa descoperim fascinanta lume acvatica din Marea Rosie. Aici putem admira diverse specii de pesti si corali. De aceea va recomandam o incursiune cu Submarimul Galben. Acesta se scufunda timp de 30 de minute la o adancime de 30 m (durata excursiei este de aprox 2:30 h). Check out la ora 12:00, dar putem folosi plaja hotelului pana la ora 18:00. Seara se face transferul cu autocarul din Hurghada direct la Aeroportul International din Cairo.

Marti seara – (Re)Intoarcerea acasa…altfel

Ajunsi la capatul calatoriei, ne reintoarcem acasa. Mai bogati, mai relaxati, mai echilibrati si poate cu mai multi prieteni.

Day 12
ZIUA 12 – Miercuri | CAIRO – BUCURESTI

Sosire la Aeroportul International din Cairo la ora 00:30 pentru imbarcare la cursa Tarom, cu decolare la 03:00. Sosire in Bucuresti la 06:50 (ora locala).

Tariful include:

 • • 10 nopti cazare in hoteluri 4* si vas de croaziera 5*, dintre care 1 noapte tren cu vagon de dormit cuseta de 2 persoane (trenul nu este clasificat cu stele sau margherete si apartine Ministerului Transportului Egiptean) dupa cum urmeaza:
 • • 3 nopti la Cairo (o noapte mic dejun si doua nopti demipensiune) in hotel Barcelo Pyramids 4* sau similar;
 • • 1 noapte cu demipensiune (catering cald la cina si catering rece la mic dejun) in tren cu vagon de dormit (cusete pentru 2 pers);
 • • 3 nopti cu pensiune completa pe vas de croaziera 5* - M/S Sarah sau similar
 • • 3 nopti cu All Inclusive in Hurghada la hotel AMC Royal 5* (recomandat 4*) sau similar.
 • • Vizite:
 • • Cairo - o zi intreaga de vizite la Piramide cu intrare in zona Piramidelor din exterior si Muzeul de Egiptologie (intrare inclusa);
 • • Aswan - vizita la Templul Philae (dedicate zeitei Isis);
 • • Croaziera - vizite la Templul lui Sobeck si Horus/ Kom Ombo;
 • • Templul lui Horus/ in Edfu, Malul de est (Templul Luxor & Templul Karnak) si malul de vest/ Valea Regilor, Templul Hatshepsut si colosii lui Memnon;
 • • Transferuri, autocar cu A/C scaune rabatabile, sistem audio-video;
 • • Bilet de avion Otopeni – Cairo – Otopeni cu Tarom.
 • • Ghid local pe toata durata excursiei; insotitor de grup vorbitor de limba romana!
 • • BONUS! Asigurare Medicala Clasic

Tariful nu include:

 • • Taxa de viza – 25 usd/ pers (obligatorie; se achita pe aeroportul din Egipt);
 • • Bacsis 50 eur/pers pentru soferi, hoteluri si croaziera (obligatorii; se achita in Egipt la ghid);
 • • Supliment Asigurare Medicala si Storno indiferent de varsta (10 euro/persoana)
 • • Bauturi la mese (exceptie la Hurghada unde este All Inclusive);
 • • Cheltuieli personale;
 • • Alte obiective turistice decat cele mentionate;
 • • Excursii/intrari optionale.

GRUP MINIMUM 25 PERSOANE.
– Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 35 EURO/persoana.
– Pentru grup de 19-15 persoane, tariful se majoreaza cu 50 EURO/ persoana.
– Pentru un numar mai mic de 15 participanti, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
Conditii financiare
TERMENE DE PLATA
50% din pretul pachetului turistic la inscriere.
30% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii.
20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Contravaloarea excursiei poate fi achitata in EURO sau RON la cursul bancii BNR +2%, din ziua platii;
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii; Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita conform termenelor mentionate mai sus. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile – 61 de zile
50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile – 46 zile inaintea plecarii.
70% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile – 30 zile inaintea plecarii.
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.

Zbor Data Decolare Ora Aterizare Ora Durata Zbor Nr. Zbor
Dus 01.03.2020 OTP 0:30 CAI 3:15 2:45 RO 101
Intors 12.03.2020 CAI 4:00 OTP 6:50 2:50 RO 102

Intrarea in “Camera Mumiilor” de la Muzeul de Egiptologie (200 lire egiptene, aprox. 10 €/pers);
Intrarea in incinta piramidei (300 lire egiptene aprox. 15 €/pers);
Intrarea in Mormantul lui Tuthankamon (250 lire egiptene, aprox. 12 €/pers), Sity I (1000 lire egiptene, aprox. 50 €/pers) si Ramses al VI-lea (100 lire egiptene, aprox. 5 €/pers);
Excursie de 1 zi la Alexandria (70 €/pers);
Aswan – vizite la Barajul Aswan si Obeliscul Neterminat – aprox. 45€/pers. Durata excursiei 4 ore;
Abu Simbel – 90€/pers. Include transfer privat, ghid de limba romana si taxa de intrare la temple. Durata excursiei 10 ore;
Blue Lagoon (Hurghada) – 45€/pers, croaziera pe Marea Rosie care include transferprivat, masa de pranz pe vas, instructor de snorkeling si ghid local. Durataexcursiei 7 ore;
Excursie cu submarinul (Hurghada)- 70€/pers. Include transfer privat. Durata excursiei 2 ½ ore;
Safari (Hurghada) – 50€/pers. Include transfer cu masini Land Cruiser 4×4, cina in stil beduin, spectacol (dans oriental si folcloric), plimbare cu ATV-uri, vizita la mini Gradina Zoologica, ghid local. Durata excursiei 6 ore.

*Preturile excursiilor optionale sunt informative. Acestea sunt calculate pentru nr. minim de 15 participanti.

 • Pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.
 • ATENTIE! Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare – pasaport valabil min. 6 luni de la data sosirii in tara! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic, de servici etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe care il detin. Documentele necesare calatoriei pentru minorii insotiti de un singur parinte sau nici unul le gasiti la politiadefrontiera.ro Conform legislatiei in vigoare, copiii si infantii (pana la 14 ani) calatoresc DOAR CU PASAPORT!!!
 • Detaliile si informarile pentru plecarea grupului se transmit pe e-mail cu o saptamana inaintea plecarii.
 • ATENTIE! Biletele de avion sunt nerambursabile si nu permit modificare dupa emiterea lor. Corectitudinea numelor si a datei de nastere intra in responsabilitatea agentiei revanzatoare/ agentului care a efectuat inscrierea, orice penalizare din partea liniei aeriene va fi suportata de acesta;
 • Camerele sunt distribuite de receptie, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in functie de politica check in/out a fiecarui hotel si in functie de disponibilitatile de moment (in general cazare dupa ora 14:00 si predare pana in ora 12:00); in majoritatea hotelurilor se poate prelungi ora eliberarii camerei contra cost, la receptie.
 • Sosirea mai devreme sau plecarea mai tarziu nu va indreptateste sa folositi camera timp mai indelungat. In majoritatea hotelurilor este interzisa introducerea alimentelor si a bauturilor.
 • Orice probleme legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva la receptia hotelului sau cu ajutorul reprezentantului local. La majoritatea hotelurilor camera tripla inseamna camera dubla cu pat suplimentar.
 • In tren in cuseta sunt locuri doar pentru 2 persoane. In cazul rezervarii a trei persoane (2 adulti + 1 copil sau 3 adulti), a treia persoana va sta in cabina single.
 • Uneori hotelierii solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex.mini bar/frigider, seif). Recomandam turistilor, ca in momentul cazarii in hotel, sa solicite la receptie detalii despre aceste costuri suplimentare; la unele hotelurile de 4 si 5 stele se solicita garantie numerar sau card, ce se restituie/deblocheaza la predarea camerei. Aceste sume se blocheaza pentru garantarea platii facilitatilor hotelului;
 • Categoria hotelului, a restaurantului si a mijloacelor de transport turistic, este cea acordata de Ministerul Turismului local;
 • Tarifele excursiilor optionale sunt orientative; clientii nu sunt obligati sa le cumpere de la partenerul agentiei noastre (sunt doar recomandate ca servicii sigure); Plangerile si solutionarea acestora se fac doar pe perioada sejurului si la fata locului!
 • Nu este nevoie sa se faca vaccinuri prealabile. Va recomandam sa luati cu dvs. medicamentele folosite in mod curent dar si medicamente impotriva bolilor digestive, a insolatiei si a racelii.
 • La vizitarea obiectivelor turistice nu sunt restrictii in ceea ce priveste imbracamintea. Totusi in tarile arabe fac exceptie moscheele si templele in folosinta, la vizitarea carora umerii si decolteul trebuie acoperite (cu halate care se dau la intrare).
 • In Egipt apa de la robinet poate fi folosita pentru igiena dentara. Pentru baut, se recomanda apa imbuteliata.
 • Depuneti documentele, banii, bijuteriile, obiectele de valoare in seif (la receptie sau in camera).
 • Tur Operatorul nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
 • Tur Operatorul isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport sau a serviciilor suplimentare, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (compania aeriana, unitatile de cazare);
 • Compania aeriana are dreptul de a modifica orarul de zbor, prin urmare, agentia noastra nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea mentionata in programul excursiei.

 

Preț pachet / persoană

      

Persoana/cam.

                dublă

Persona/cam.

single

1500 euro 1750 euro

Price From
EUR 1,500 Per Person
Add Travelers
Person
EUR 1,500 Per Person
Need Help With Booking? Send Us A Message