Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a website-ului www.luckysiriustours.ro

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.luckysiriustours.ro.

Accesand sau utilizand website-ul www.luckysiriustours.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de Lucky Sirius Tours SRL.

Informatiile publicate pe site

Site-ul www.luckysiriustours.ro  ofera informatii cu titul general, in scop consultativ. Obiectivul site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. Cu toate acestea, nu putem garanta ca prezentele pagini nu contin erori, dar va asiguram ca depunem toate diligentele pentru remedierea eventualelor erori, in scopul unei informari corecte.

Drepturile utilizatorului :

Utilizatorul www.luckysiriustours.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe ecranul calculatorului sau al unui alt dispozitiv, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale, pentru obtinerea de informatii privind ofertele turistice ale Lucky Sirius Tours SRL, descrierea destinatiilor, abonare la newsletter, cereri de rezervare, suport, etc. Nu este permisa utilizarea in orice alte scopuri decat cele descrise.

Clauze de neraspundere :

Informatiile, aplicatiile, produsele, serviciile continute in acest site pot include inadvertente sau erori, inclusiv erori de tarife. Lucky Sirius Tours SRL nu garanteaza si nu isi asuma nicio responsabilitate in ceea ce priveste corectitudinea, acuratetea, integralitatea, realitatea informatiilor continute in site si nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele erori sau pentru eventualele daune care ar putea rezulta din utilizarea site-ului. Informatiile continute in site nu constituie garantii, consultanta, angajament din partea Lucky Srius Tours SRL. Informatiile continute in site pot fi modificate in orice moment fara o notificare prealabila. Lucky Sirius Tours SRL actioneaza in calitate de agent pentru terti furnizori precum hoteluri, companii aeriene, companii de rent-a-car, etc. In desfasurarea serviciilor turistice, Lucky Sirius Tours SRL nu raspunde pentru niciunul dintre prestatorii de servicii ale caror servicii le rezerva si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site. Este necesar ca utilizatorul sa verifice cu furnizorul de Servicii Turistice, ambasada sau biroul de turism de la destinatie, ca informatiile aparute pe site sunt de actualitate. Lucky Sirius Tours SRL nu garanteaza ca informatia de pe site cu privire la conditiile de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare) este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu conditiile de calatorie aplicabile in fiecare destinatie. Lucky Sirius Tours SRL nu poate fi facuta responsabila pentru daune directe sau indirecte produse prin:

–         utilizarea anevoioasa sau intreruperea utilizarii site-ului

–         afectarea altor sisteme in timpul utilizarii site-ului

–         existenta pe site a virusilor sau alte componente care pot afecta utilizatorul

Obligatiile utilizatorului:

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

– responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs

– aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice

– garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

– neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase.

– interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

– obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continute in site.

Utilizatorul  www.luckysiriustours.ro  nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.

Utilizatorul www.luckysiriustours.ro  nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.

Utilizatorul www.luckysiriustours.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre Lucky Sirius Tours SRLla adresa de mail office@luckysiriustours.ro .

Conditiile generale de rezervare www.luckysiriustours.ro

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la furnizor. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Lucky Sirius Tours SRL. Orice actiuni (rezervari pachete turistice, rezervari sau emitere bilete de avion, rezervari hoteliere, emitere vouchere de calatorie) ce necesita interventie umana se va face doar in intervalul 10-18, de Luni pana Vineri, cu exceptia sarbatorilor legale.

Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea furnizorilor. Termenii si conditiile furnizorilor (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.

Termenii furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Lucky Sirius Tours SRLnu este responsabila pentru costurile care pot sa aparea in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

Pentru serviciile si produsele “la cerere”, Lucky Sirius Tours SRL nu garanteaza confirmarea acestor solicitari.

In momentul navigarii dvs. pe site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile anumitor oferte. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu Lucky Sirius Tours SRL pentru detalii complete.

Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs de a informa in scris Lucky Sirius Tours SRL despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Lucky Sirius Tours SRL nu poate anula/modifica niciun serviciu rezervat/platit daca nu primeste in scris cererea ferma a utilizatorului. In situatia modificarii/anularii rezervarilor, Lucky Sirius Tours SRL poate percepe anumite taxe care rezulta din aceasta actiune, diferite fata de cele percepute de Furnizor.

Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

Lucky Sirius Tours SRL nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Lucky Sirius Tours SRL isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare :

Lucky Sirius Tours SRLpoate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Lucky Sirius Tours SRL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.luckysiriustours.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.