Despre Noi

Suntem o companie de turism (tour operator) 100% romaneasca.

Chiar daca suntem o agentie tanara pe piata romaneasca de turism, avem o vasta experienta in acest domeniu, in special in Egipt, Maroc, Emiratele Arabe etc.

Misiune   

Dorim sa oferim turistilor oportunitatea de a pasi cel putin odata in viata in locuri pline de istorie, cultura, civilizatie, sejururi, programe unice de “adventure”. Aceste calatorii sunt momente unice in viata fiecarui turist autentic, pasionat de descoperirea celor mai importante locuri din lume.

Despre echipa 

Suntem o echipa cu spirit tanar, ”we have the know how”, devotata activitatii turistice, venim in intampinarea turistilor cu idei noi si oferte speciale, destinate tuturor categoriilor de varsta. Stim cat de importanta este o vacanta pentru fiecare in parte, de aceea pentru noi raportul calitate – pret, informarea corecta a turistilor, oferirea celor mai bune conditii de transport si cazare sunt esentiale. Dam dovada de totala transparenta, nu practicam costuri ascunse si taxe suplimentare, tarifele afisate fiind cele finale.

Oferta turistica

Cuprinde oferte Last Minute, oferte Early Booking, hoteluri, chartere (sejururi avion), circuite (grupuri), programe pentru tineri si seniori si cazari individuale personalizate.

Va oferim ca noutate in Romania Programele de Adventure (Safari in desert), destinate celor ce iubesc provocarile si doresc sa guste o experienta unica, inedita macar o data in viata.

De asemenea tot un program nou pe piata romaneasca este cel ce include scufundari in Marea Rosie. Programele cuprind intre 3 si 6 nopti de cazare la bordul unui vas de croaziera, scufundarile realizandu-se in diferite puncte de atractie subacvatice.

Va oferim o serie de calatorii initiatice, in locuri care au fascinat si vor fascina intreaga omenire. Sunt zone in care sunt activate portaluri energetice, aici se pot produce vindecari miraculoase, turistii avand acces la o alta dimensiune a existentei umane. Este vorba in special de zona Egiptului, Iordania, Israel, Peru.

Garantam calitatea serviciilor prin:

-pachete fara taxe ascunse.

-pachetele rezervate pentru grupuri si chartere sunt complete (servicii de cazare, transportul cu avionul, transferurile, asistenta turistica in limba romana)

-echipa noastra este permanent la dispozitia dumneavoastra pentru consiliere si indrumare, pregatita sa ofere cu profesionalism servicii de cea mai buna calitate.

Echipa

Lucky Sirius Tours